نمایه نویسندگان

آ

  • آیتی، سید وحید اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]

ا

  • احمدى، حجت بهینه‌سازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
  • احمدی چناربن، حسین تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
  • اسدی، مریم بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
  • اعلمی، مهران تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
  • اعلمی، مهران ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
  • اکرامی، محمد خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
  • اکرم، اسداله برنامه‌ریزی و زمان‌بندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکه‌ای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
  • الزعبی، ایشام بهینه‌سازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
  • امام جمعه، زهرا اثر رسیدن تسریع‌شده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آب‌نمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]
  • امام جمعه، زهرا خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
  • امام جمعه، زهرا بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
  • امام جمعه، زهرا بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
  • امام جمعه، زهرا مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
  • امید، محمود ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
  • امینی فر، مهرناز اثر رسیدن تسریع‌شده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آب‌نمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]

ب

  • باقری، رحمت‌اله اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
  • بدیعی، فوژان تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
  • بصیری، علیرضا بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
  • بهرامی، اکبر توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]

پ

  • پورمحمدی، کیانا مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
  • پیغمبردوست، سیدهادی توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]

ج

  • جلالی، حسین بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]

چ

  • چراغی دهدزی، سیما تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]

خ

  • خدائیان، فرامرز تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
  • خدائیان، فرامرز ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
  • خمیری، مرتضی تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
  • خمیری، مرتضی ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]

ر

  • رجبى پور، علی بهینه‌سازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
  • رفیعی، شاهین برنامه‌ریزی و زمان‌بندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکه‌ای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]

س

  • سبزه پرور، مجید برنامه‌ریزی و زمان‌بندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکه‌ای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
  • سلیمانی فرد، منصوره تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
  • سلیمانی فرد، منصوره ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]

ش

  • شریفی، محمد برنامه‌ریزی و زمان‌بندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکه‌ای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]

ص

  • صادقی، مرتضی اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
  • صادقی ماهونک، علیرضا تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
  • صحرایی خوش گردش، علی تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]

ف

  • فروغی راد، امین ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

ق

  • قادری، سجاد شبیه‌سازی و مدل‌سازی 3بعدی فرایند حرارت‌دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
  • قنبری، وحید شبیه‌سازی و مدل‌سازی 3بعدی فرایند حرارت‌دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی شبیه‌سازی و مدل‌سازی 3بعدی فرایند حرارت‌دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
  • کرمی، زهره مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
  • کرمی مقدم، آرزو بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]

گ

  • گلشن تفتی، ابوالفضل توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
  • گلی، سید امیر حسین بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
  • گنجه، محمد شبیه‌سازی و مدل‌سازی 3بعدی فرایند حرارت‌دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]

م

  • محتسبی، سید سعید ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
  • مظاهری کلهرودی، مونا بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
  • معصومی، امین‌اله اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
  • موحد، سارا تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
  • موم‌کش، شهرام اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
  • میرزاخانی، مرضیه خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
  • میرزایى، فرهاد بهینه‌سازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
  • میره ای، سید احمد اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]

ن

  • نجفیان، گودرز تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
  • نجفیان، گودرز ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
  • نصیرپور، علی مدل‏سازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولید‌شده به روش فراپالایش پس از نمک‏پاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
  • نفر، مریم بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
  • نورانی، مولود مدل‏سازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولید‌شده به روش فراپالایش پس از نمک‏پاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]

و

  • وفائی، مهرماه تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]

ه

  • هاشمی روان، مهناز بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
  • همدمی، ناصر مدل‏سازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولید‌شده به روش فراپالایش پس از نمک‏پاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
  • همدمی، ناصر بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
  • همدمی، ناصر اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]
  • همدمی، ناصر تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]

ی

  • یاسینی اردکانی، سید علی تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
  • یاسینی اردکانی، سید علی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
  • یوسفی، قاسم مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]